Ιστορία

1979 – H SBS Financial Consultants ξεκινάει στην Αθήνα ως ατομική επιχείρηση από τον Κωνσταντίνο Στρατάκη, ο οποίος είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Λογιστών και αργότερα μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, πιστοποιημένος Εσωτερικός Ελεγκτής σε επιχειρήσεις και Λογιστής κατηγορίας Α.

Ο κ. Στρατάκης, ως νέος λογιστής, εφάρμοσε από την αρχή της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, ένα νέο τρόπο προσέγγισης των αναγκών των μικρών επιχειρήσεων, καλύπτοντας συνολικά τις ανάγκες της οικονομικής διεύθυνσης.

1980 – Η SBS είναι από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που παρέχει ολοκληρωμένες λογιστικές υπηρεσίες για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

1997 – Η SBS ξεκινάει την αναζήτησή της για να επεκταθεί εκτός Ελλάδος.

2001 – Η SBS επεκτείνει τη λειτουργία στο Βουκουρέστι, για να παρέχει ένα πλήρες φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένου: Λογιστικών, φορολογικών υπηρεσιών, αξιολόγηση επενδύσεων,  εκτίμηση ακινήτων και υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων.

2003 – Η SBS κατοχυρώνει το σήμα και το λογότυπό της (SBS Financial Consultants)διεθνώς .

2008 – Η SBS λαμβάνει την πιστοποίηση του ISO 9001:2008 .

2009 – Η SBS επεκτείνει τα γραφεία της στο Λονδίνο, με αντικείμενο την αναζήτηση επενδυτών για Ελλάδα και Ρουμανία.

2011 – Με την έναρξη του νέου θεσμού αδειοδότησης λογιστικών εταιρειών, η SBS λαμβάνει από τους πρώτους  επίσημη κρατική άδεια λειτουργίας φορολογικής εταιρείας και έκτοτε λειτουργεί ως εταιρεία Φοροτεχνικών Συμβούλων του Δημοσίου.

2013 – Αναπτύσσουμε εφαρμογή εξυπηρέτησης πελάτη (CRM).

2015 – Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με ανοδική πορεία, αφοσιωμένοι με πάθος και όραμα στην αποστολή μας, χωρίς παρεκκλίσεις και συμβιβασμούς στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

GreekEnglish