Η SBS Financial Consultants SA προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών για τη Νομική, Φορολογική, Οικονομική και Διοικητική Υποστήριξη των Κατοίκων Εξωτερικού. Η εταιρεία μας διευθύνει ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών, αποτελούμενη από Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους, Μεταφραστές, Λογιστές, Φοροτεχνικούς, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Μηχανικούς και Αρχιτέκτονες για την ολιστική προσέγγιση των αναγκών και την ικανοποίηση των πελατών μας, για την βέλτιστη αποτελεσματικότητα και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Επίσης, η εταιρεία μας, με παρουσία στον Ευρωπαϊκό Επιχειρηματικό Κόσμο τα τελευταία 40 χρόνια, διαθέτει την απαραίτητη δικτύωση, τεχνογνωσία και δυνατότητα να επιλύσει από τα πιο απαιτητικά προβλήματα.
Σας προτίμησα για την άριστη κατάρτιση του προσωπικού σας σε φορολογικά θέματα και την άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτηση που προσφέρετε.
Ειρήνη Μουστάκη (Η.Β.)

Καθηγήτρια Πανεπιστημίου, London School of Economics

Αρχικά, οι λόγοι που επέλεξα την SBS, ήταν η μακρόχρονη εμπειρία και η εξειδίκευση τους στο τομέα φορολόγησης κατοίκων εξωτερικού. Σήμερα και μετά από δύο έτη συνεργασίας, η αξιοπιστία της ενημέρωσης και η άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση, είναι επιπλέον ουσιαστικοί λόγοι που θα συνεχίσω να επιλέγω τις υπηρεσίες τους.
Βασίλης Ξυπολιάς (Βουλγαρία)

Επιχειρηματίας/Ελεύθερος Επαγγελματίας, ProAd EOOD

Προτιμώ την SBS για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και την εξαίρετη συνεργασία. Συνίσταται ανεπιφύλακτα.
Γεώργιος Μάζης MD, MSc, PhD (Η.Β.)

Ιατρός, Ορθοπεδικός, Queen's Hospital, UK

Μου σύστησε την εταιρεία φίλος που επίσης κατοικεί στο εξωτερικό. Η SBS Financial Consultants είναι εξουσιοδοτημένη να λειτουργεί ως εκπρόσωπος μου για όλες τις διαδικασίες στην Ελλάδα, πράγμα που κάνει με τον πιο επαγγελματικό τρόπο για σχεδόν μία δεκαετία.
Ανώνυμος Πελάτης

Γνωρίζω την SBS Financial Consultants από φιλικό πρόσωπο και αξιολογώ τις υπηρεσίες σας ως άριστες.
Δημήτρης Καραγιάννης (Κύπρος)

Ιατρός

GreekUSA